Delrue Keukens & Interieur


Ronseweg 91 9700 Oudenaarde
+3255317583 Klik om te bellen

Over Delrue Keukens & Interieur

Waarom is Delrue Keukens & Interieur de beste keuze voor jou?

Ons verhaal

In 2005 is Group Delrue gestart met de keukenafdeling Wood Event. Enkele jaren later was dit een modern en goed uitgebouwd bedrijf dat met zijn ervaren personeel een betrouwbare partner is voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Interieurspecialisten en schrijnwerkers vormen een onberispelijk team in het uitvoeren van uw project! Ook door de vlotte en nauwe samenwerking met Sanicomfort kunnen we u ook alle design sanitair van de grootste merken aanbieden tegen een betaalbare prijs. Na een fusie in december 2017 werd Delrue Keukens & Interieur geboren!

Meer over Delrue Keukens & Interieur:

Delrue Keukens & Interieur, uw partner in het ontwerpen en realiseren van uw interieurproject!

"Ons doel is een klant die krijgt wat hij wil, perfect afgewerkt en met de allernieuwste hulpmiddelen. Kortom, een keuken voor uw leven, tijdloos." Johan Delrue

Wat kan Delrue Keukens & Interieur je bieden?

U kan bij ons terecht voor:

KEUKENS

Enkel de beste producten, de meest kwaliteitsvolle merken en een inventief team om u te helpen uw droomkeuken te verwezenlijken. Kortom, Delrue Keukens en Interieur staat er voor u!

INTERIEUR

Dressings, burelen, dokterspraktijken, noem maar op, wij hebben het perfect uitgevoerd. Kom eens vrijblijvend langs in één van onze twee showrooms en laat uw verbeelding werken. Dromen worden werkelijkheid.

Wie gingen je voor?

Jaren ervaring en stijlvol vakmanschap!

Dressings, bergingen, leefruimtes, zitgedeeltes, badkamers en inrichtingen voor vrije beroepen, alles kan worden ingericht door Delrue Keukens en Interieur. Voor ieder wat wils en voor ieders budget! 

Foto's

Opendeurdagen bij Delrue Keukens & Interieur - Allen van harte welkom!

Delrue Keukens & Interieur in het kort

Producten

Meubilair

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Logo Delrue Keukens & Interieur

Delrue Keukens & Interieur

Delrue Keukens & Interieur


Ronseweg 91 9700 Oudenaarde
+3255317583 Klik om te bellen