Drafab Green


Beneluxlaan 7 8970 Poperinge
057 30 00 41 Klik om te bellen

Hedendaagse ruime toonzaal met meer dan 150 merken
Meubilair en decoratie voor binnen en buiten
Kwaliteit en service, via webshop en in de winkel

Over Drafab Green

Alles om je huis en tuin mooi te maken! We bieden een ruim assortiment aan gifts voor kids, mannen en vrouwen en dit in alle prijscategorieën.

In het zomerseizoen vind je bij ons de meest gekende merken aan tuinmeubilair, schaduwsystemen en barbecues. Belgische merken zoals Extremis, Royal Botania, Joli en Fermob zijn onze vaste waarden, maar ook Vincent Sheppart, Ethnicraft outdoor, Fast, Houe, Kristalia en zoveel meer kun je bij ons vinden.

In de winter vormen we onze showroom om in gezellige corners, met klassevol interieur meubilair, leuke gift ideeën, decoratie, enz. Onze leveranciers voor indoor meubilair zijn voornamelijk Bolia, Hay, Muuto, Ethnicraft, Zuiver, Kristalia en Jan Kurtz.

Verder kan je bij drafabGREEN ook terecht voor alle houten tuinconstructies: poolhouses, carports, terrassen, poorten, ... maar ook voor aluminium terrasoverkappingen. We zijn gespecialiseerd in maatwerk en luisteren dus graag naar jouw wens!

Wist je dat drafabGREEN reeds als 3e generatie actief is in Poperinge?
En had je al eens in onze webshop gegrasduind? We versturen alle pakjes in België, Nederland en Frankrijk. Als dat niet gemakkelijk is!

Ontdek dus vlug ons assortiment via onze webshop of sociale media!

Foto's

Drafab Green in het kort

Producten

Accessoires
Meubilair
Zonwering

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Logo Drafab Green

Drafab Green

Drafab Green


Beneluxlaan 7 8970 Poperinge
057 30 00 41 Klik om te bellen