Kitty Kidsystems


Turnhoutsebaan 104 2140 Antwerpen (Borgerhout)
03 236 55 44 Klik om te bellen

Over Kitty Kidsystems

Bij KITTY kidsystems ben je op het juiste adres als je kinderen in huis hebt. Hier vind je immers een grote keuze in duurzame producten die, als het even kan, ook nog meegroeien met je kind.

Als je zwanger bent helpt KITTY kidsystems je graag bij het uitkiezen van de meest verantwoorde artikelen voor je toekomstige baby. Voor het samenstellen van een geboortelijst word je met plezier geholpen.

Uniek zijn de oplossingen om met de kinderen de weg op te gaan. Naast het klassieke assortiment kinderautostoelen van de beste merken en de minder klassieke fietsstoelen heb je ook de keuze uit alternatieve - nog veiligere - oplossingen zoals fietskarren, bakfietsen en ombouwbare systemen.

Ook voor grotere kinderen ben je bij KITTY kidsystems op de juiste plaats. Zo vind je hier o.a. de Tripp-Trapp meegroeistoelen van STOKKE, de meegroeiburelen en bijpassende stoelen van MOLL.

Voor de inrichting van de kinderkamer is er bij KITTY kidsystems ook een uitgebreid assortiment bedden, halfhoogslapers, hoogslapers en stapelbedden met 1001 mogelijkheden. Ook de bijpassende kasten zijn natuurlijk verkrijgbaar. De beste merken in dit gamma, FLEXA en LIFE-TIME, zijn vertegenwoordigd.

Kortom, wens je het beste voor je kind, dan vind je zeker je keuze bij KITTY kidsystems.

Kitty Kidsystems in het kort

Producten

Meubilair

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Logo Kitty Kidsystems

Kitty Kidsystems

Kitty Kidsystems


Turnhoutsebaan 104 2140 Antwerpen (Borgerhout)
03 236 55 44 Klik om te bellen